flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено особливий режим роботи Старосамбірського районного суду Львівської області до 30.06.2021 року

29 квітня 2021, 15:25

З метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб, беручи до уваги Постанову Кабінету Міністрів України  від 22 липня 2020 р. № 641Старосамбірський районний суд Львівської області продовжує запроваджений з 16 березня 2020 року особливий режим роботи до 30 червня 2021 року, згідно якого:

  • Припиняється проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;
  • Забороняється допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань;
  • Забороняється допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель, лихоманка, утруднене дихання тощо);
  • Відправка вихідної кореспонденції суду поштовим зв’язком здійснюватиметься двічі на тиждень: у вівторок та п’ятницю. Відправка вихідної кореспонденції суду, що здійснюється за Журналом обліку врученої кореспонденції, здійснюватиметься не частіше як один раз на 5 календарних днів (крім невідкладної кореспонденції).

Учасникам справи та іншим особам рекомендується:

Всі документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@ssb.lv.court.gov.ua, через особистий кабінет в системі «Електронний суд» (https://cabinet.court.gov.ua), поштою, факсом (0323821763).

Учасникам судових засідань в один із вищенаведених способів подати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами.

В разі потреби ознайомитись з матеріалами судової справи, просимо відповідну заяву надсилати до суду одним із вищенаведених способів. Ознайомлення з матеріалами судової справи здійснюватиметься в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопії матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у заяві.

Утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності ознак захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднене дихання, лихоманка тощо), або якщо Вони (чи їхні члени сім’ї) протягом останніх трьох тижнів повернулись з країн інфекційного ризику.